Een gezond houvast

GGD Noord- en Oost-Gelderland (NOG) is de gemeentelijke gezondheidsdienst van 22 gemeenten in onze regio. Wij bieden alle inwoners actief een gezond houvast. Met onze gezamenlijke kennis zetten wij ons in voor het bewaken, beschermen en bevorderen van de gezondheid van de inwoners. Dit doen we met aandacht voor een gezonde fysieke en sociale leefomgeving en een goede mentale gezondheid voor iedereen. Aandacht voor gezondheid brengt ons samen. Zo maken wij het verschil in onze regio.

Door nauwe samenwerking met gemeente, partners en inwoners staan wij voor preventie en het vroegtijdig opsporen van gezondheidsproblemen om zo gezondheidswinst te behalen. Dit doen wij met een sterk en gespecialiseerd team. We onderhouden onze samenwerkingsrelaties zorgvuldig en werken met veel partijen aan de gezondheid van Noord- en Oost-Gelderland. Zo bouwen wij op een proactieve en innovatieve manier aan een gezonde en veilige toekomst voor al onze inwoners. 

Aandacht voor gezondheid brengt ons samen

Jacqueline Baardman

Directeur Publieke Gezondheid

De gezondheid van iedere inwoner staat centraal. Zo willen wij de gezondheidsverschillen in onze regio verkleinen. Met vastberadenheid creëren we zo gelijk mogelijke kansen op een gezond en veilig leven voor al onze inwoners. Samen bouwen we aan een NOG gezondere leefomgeving en leefstijl, voor de huidige én toekomstige generaties.

De mensen maken het verschil

De bevlogen experts achter GGD Noord- en Oost-Gelderland onderscheiden zich door hun expertise, samenwerkingsgerichtheid en gedeelde ambitie om het maximale potentieel te benutten. We  streven ernaar om niet alleen individueel, maar ook als geheel te groeien. Hierdoor kunnen wij elkaar inspireren en meenemen op een pad van gezamenlijke ontwikkeling. Ook hebben wij aandacht voor innovatieve oplossingen en werken we vraaggericht. Wij geloven in de kracht van gezondheidspreventie en het creëren van een gezondere leefomgeving in onze gemeenschap.

Werken in de publieke gezondheid in Noord- en Oost-Gelderland

Draag jij binnenkort bij aan een gezonde samenleving in 22 gemeenten in Noord- en Oost-Gelderland? Dat kan, bekijk onze vacatures. 

Waarom GGD Noord- en Oost-Gelderland?

Maak het verschil in de wereld van de publieke gezondheid. Bij de GGD draag je bij aan het voorkomen van ziekten, het bevorderen van gezond gedrag en het beschermen van de volksgezondheid. Samen werken we aan een zo gezond mogelijke regio. 

Bij onze GGD werken verschillende groepen professionals, waaronder artsen, verpleegkundigen, epidemiologen en gezondheidsvoorlichters. We werken samen in teamverband. Onze teams zijn zelfsturend. Dat houdt in dat de verantwoordelijkheid en besluitvorming bij het team zelf ligt. 

Gezondheidskwesties kunnen complex zijn en vereisen vaak innovatieve benaderingen en oplossingen. Werken bij de GGD betekent dat je betrokken bent bij het oplossen van uitdagende gezondheidsproblemen. 

GGD NOG past bij jou als…

  • Je vooruitstrevend denkt.
  • Je graag samenwerkt & verbindt.
  • Je proactief bent.
  • Je wilt ontwikkelen & groeien.

Werken bij GGD NOG

Wil jij werken in de publieke gezondheid in onze regio? Kijk of er een geschikte vacature voor jou bij staat, of stuur een open sollicitatie.

Vacatures

Verhalen van collega's

Lees inspirerende verhalen van onze collega's over hun werk. Wie weet jouw toekomstige collega! 

Collega's aan het woord