Toegankelijkheid

Als publieke gezondheidsorganisatie vinden we het belangrijk dat iedereen de informatie op onze website makkelijk kan vinden, lezen, bekijken en gebruiken. Daarom besteden we veel aandacht aan digitale toegankelijkheid, gebruiksvriendelijkheid en vindbaarheid van de content op website van GGD Noord- en Oost-Gelderland.

We hebben de toegankelijkheid laten toetsen door een externe adviseur op basis van de Web Content Accessibility Guidelines (WCAG 2.1 AA) 

Toegankelijkheidsverklaring

Op basis van het onderzoeksrapport hebben wij een toegankelijkheidsverklaring opgesteld. Deze verklaring is opgenomen in het landelijke register van toegankelijkheidsverklaringen. Onze website ggdnog.nl voldoet gedeeltelijk aan de toegankelijkheidseisen. In de toegankelijkheidsverklaring staat in hoeverre onze website aan de toegankelijkheidseisen voldoen.

Status toegankelijkheidslabel van GGD Noord- en Oost-Gelderland. Volg de link voor de volledige toegankelijkheidsverklaring.

Meer informatie

Heb je vragen over digitale toegankelijkheid neem dan contact met ons op. Meer informatie over toegankelijkheid staat op www.digitoegankelijk.nl.