Jongeren

Ben je jonger dan 25 jaar en wil je laten testen of je een soa hebt? Of heb je een vraag over seks? Ervaar je problemen in je seksleven? Blijf er dan niet mee zitten en zorg dat je je zeker voelt over seks!

Kijk op de website van Sense voor informatie of stel je vragen tijdens het spreekuur seksuele gezondheid bij de GGD. Maak een afspraak voor dit spreekuur. Je vindt ons op 4 locaties: Apeldoorn, Doetinchem, Harderwijk en Warnsveld.

Ben jij al aan seks toe? Of wacht je liever tot je wat ouder bent of tot je de ware hebt gevonden? Wat je ook kiest: het is jouw lichaam en jouw keuze. Seks is iets moois en intiems. Je kunt er veel plezier aan beleven, vooral als je je veilig voelt. Ken je eigen grenzen en wensen en maak ze duidelijk!

Maar: heb je ongewild toch een nare ervaring op het gebied van seks dan zijn wij er ook voor je. Bezoek de website Centrum Seksueel Geweld helpt!

Sense is voor jongeren die vragen hebben over seksualiteit. Sense bestaat uit:

Spreekuur seksuele gezondheid van de GGD

Welke vormen van anticonceptie zijn er? En welke past dan het beste bij jou? Bij wie kun je terecht als je pijn hebt bij het vrijen? Wat als je vriend of vriendin al aan seks toe is maar jij nog niet? Val je eigenlijk op jongens of op meisjes? Of ben je misschien zwanger? Welke vraag je ook hebt, wij zijn er voor je.

Ons spreekuur seksuele gezondheid is bedoeld voor jongeren tot en met 24 jaar met vragen over seksualiteit. Je kunt op ons spreekuur gratis en anoniem terecht voor alle vragen over seksualiteit en voor een soa-test. Als het nodig is kunnen we je in contact brengen met de juiste hulpverlener. Je kunt met vragen ook bellen, mailen of chatten met de Sense Infolijn.

  • Test welk voorbehoedsmiddel bij jou past via website van Sense of bezoek de website Seksualiteit.nl
  • Koop bij ons 10 condooms voor  €1,50. Deze zijn verkrijgbaar tijdens het spreekuur seksuele gezondheid.

Het kan gebeuren dat je zwanger raakt terwijl dit eigenlijk niet de bedoeling is. Dan komt er veel op je af. Ga in ieder geval meteen naar de huisarts. Als je niet naar je huisarts durft maak dan een afspraak op ons spreekuur. Misschien vind je jezelf te jong, heb je geen vaste partner of weet je niet zeker of je een kind wel kunt opvoeden. Dit kan je onzeker maken. Praat hierover met je partner, huisarts, vrienden en/of familie. Of met ons.

Meer informatie

Op de website JouwGGD.nl kun je online vragen stellen over seks en gezondheid. Heb je een onprettige ervaring opgedaan op het internet? Ga dan naar de website Meldknop.nl.

Website jouwggd.nl Open externe link in nieuw tabblad Website meldknop.nl Open externe link in nieuw tabblad