Het Jeugdportaal

Wij werken met verschillende digitale dossiers Jeugdgezondheidszorg.

Het Jeugdportaal is het online ouderportaal voor de jeugdgezondheid van GGD Noord- en Oost-Gelderland (GGD) in gemeenten uit de Achterhoek (Aalten, Berkelland, Bronckhorst, Doetinchem, Montferland, Oost-Gelre, Oude-IJsselstreek en Winterswijk) en Midden-IJssel Oost-Veluwe (Brummen, Epe, Hattem, Heerde, Lochem, Voorst en Zutphen). Dat betekent dat ouders uit deze gemeenten van kinderen van 4 tot 12 jaar toegang hebben. 

  • Afspraken.
  • Groeidiagrammen en het vaccinatieschema van je kind.

Als je de volgende 3 stappen volgt, dan kun je inloggen in het Jeugdportaal

  1. Ga naar de website Het Jeugdportaal
  2. Log in met DigiD van de ouder/verzorger van het kind (niet de DigiD van een kind zelf). 
  3. Als je bent ingelogd, vind je onder het tabblad ‘Mijn Kind’ de gegevens van je kind(eren). Je moet zelf je kind(eren) toevoegen. 

Voor de eerste keer inloggen?

Log je voor de eerste keer in op het Jeugdportaal? Voeg dan eerst je kind(eren) toe via het menu rechts bovenin. Controleer ook je contactgegevens. Om goed gebruik te kunnen maken van het Jeugdportaal moeten het e-mailadres en telefoonnummer juist zijn. Pas het daarom gelijk aan als het niet klopt.

Mijn Kinddossier is alleen toegankelijk voor je als ouder/verzorger (via DigiD) en de GGD, team Jeugdgezondheid. Andere zorgverleners kunnen niet in dit dossier. Het wel of geen toegang verlenen is gebaseerd op het ouderlijk gezag. Wil je meer informatie over ouder gezag, kijk je dan op de website van rijksoverheid. 

Vragen

Neem contact op met Jeugdgezondheid via telefoon: 088 443 30 00, keuze optie 3. Let op: alleen op werkdagen tussen 8.00-12.00 uur.