Proclaimer

Dit is de officiële website van GGD Noord- en Oost-Gelderland. We streven er naar om de website juist, volledig en actueel te houden. Suggesties of verbeteringen kun je ons sturen via onderstaande formulier. Graag afdeling Communicatie aanvinken.

Webarchief

Zoek je informatie die eerder op onze website heeft gestaan? Kijk dan in het Webarchief, dit wordt dagelijks gearchiveerd.

Digitale toegankelijkheid

Wij vinden het belangrijk dat onze informatie voor zo veel mogelijk mensen beschikbaar is. Daarom besteden we veel aandacht aan de digitale toegankelijkheid van onze websites en werken we volgens de richtlijnen van de overheid.

Verwijzingen naar andere websites

We verwijzen geregeld naar andere websites. We controleren dan of de informatie op die site correct is. GGD Noord- en Oost-Gelderland is niet verantwoordelijk voor de inhoud van websites van derden.

Hergebruik van tekst en beeld

Je mag de teksten – met bronvermelding - van deze site hergebruiken voor niet-commerciële doeleinden. De foto's op deze site mag je niet hergebruiken, behalve met uitdrukkelijke, schriftelijke toestemming van GGD Noord- en Oost-Gelderland.

Cookies

Deze site plaatst cookies om:

  • te meten hoe onze bezoekers de website gebruiken zodat we de site kunnen verbeteren;
  • te onthouden welke meldingen je al zag;
  • video’s af te spelen.

Aansprakelijkheid

Je kunt geen rechten ontlenen aan deze website. GGD Noord- en Oost-Gelderland sluit alle aansprakelijkheid uit voor directe of indirecte schade van welke aard dan ook die voortvloeit uit of in enig opzicht verband houdt met deze website.

Velden gemarkeerd met een sterretje ( * ) zijn verplicht

Contactformulier

Je kunt met het onderstaande formulier contact opnemen met GGD Noord- en Oost-Gelderland. Graag aangeven aan welke afdeling jij je vraag wilt stellen.

Ik heb een vraag aan de afdeling *