Vragen over de opvoeding of gezondheid van je kind?

Je kunt altijd - buiten de vaste afspraken om - bij ons terecht voor advies en ondersteuning als het om gezondheid en opvoeden gaat. 

Direct contact met GGD Noord- en Oost-Gelderland

Heb je vragen over opvoeding of gezondheid van de kind? Wij bieden je informatie en advies.
Neem contact met ons op:

  • telefonisch: 088 - 443 31 00 (werkdagen van 8.00 tot 12.00 uur)
  • per mail: jgz@ggdnog.nl

Inloopspreekuur

Een aantal keer per jaar houdt de jeugdverpleegkundige een spreekuur op basis- en op voortgezet onderwijs.  Ouders, leerlingen en leerkrachten zijn welkom. De jeugdverpleegkundige helpt bij vragen over onder andere: gezondheid, opvoeding, ontwikkeling, pesten, faalangst, overgewicht, voeding of zindelijkheid. Als het nodig is schakelt de jeugdverpleegkundige de jeugdarts in. Bijvoorbeeld bij problemen met: horen, zien, groei, ontwikkeling en gedrag. Je kunt op school vragen wanneer er spreekuren zijn.

www.opvoeden.nl

Digitale opvoedinformatie vind je op www.opvoeden.nl
Deze website biedt je informatie aan die gemaakt is door deskundigen.
Alle teksten worden steeds door hen gecontroleerd.

Andere ondersteuners


De Oudertelefoon
De Oudertelefoon is een anonieme hulplijn die ouders kunnen raadplegen wanneer het thuis even te veel wordt. Je kunt hier terecht met al je opvoedvragen en gezinskwesties. Je kunt hier bellen en chatten.

Veilig Thuis
Veilig Thuis is er voor mensen die te maken hebben met huiselijk geweld of kindermishandeling en voor omstanders. Via de chat kan er advies gevraagd worden over de situatie. Dit kan van maandag tot en met vrijdag van 9:00 tot 17:00 uur. Via de chat kan geen officiële melding worden gedaan, daarvoor hebben we meer gegevens nodig dan we via de chat kunnen uitwisselen. Tijdens het chatten kunnen wij wel adviseren over het maken van een melding.

 


Of stel je vraag aan ons via onderstaand formulier:

Contact formulier