Hoe maak ik een SOA-afspraak?

Hoe maak ik een SOA-afspraak?

Onze SOA-spreekuren zijn gratis en anoniem. Wil je een afspraak maken? Bel ons!

Je kunt dagelijks terecht op het telefonisch soa-spreekuur van de GGD. Je vragen over seksuele gezondheid wordt door een van onze medewerkers direct beantwoordt. Of er wordt een een afspraak voor je gemaakt op het spreekuur in Apeldoorn, Doetinchem, Harderwijk of Warnsveld. 

De overheid heeft richtlijnen vastgesteld over wie op de spreekuren seksuele gezondheid mogen komen. Tijdens het telefoongesprek krijg je van een medewerker een paar vragen over je leeftijd en het gelopen seksuele risico. Wil je weten of het soa-spreekuur ook voor jou is? 

De telefonische soa-spreekuren zijn op werkdagen
van 8.30 tot 10.30 uur. 

T. 088 - 443 33 44

Vermijd wachttijd tijdens het spreekuur door bijtijds te bellen.

Geen klachten of vragen, maar wil je wel een soa-test voor de zekerheid?
Ben je onder de 25 jaar en heb je klachten die mogelijk NIET door een soa worden veroorzaakt? Of heb je vragen waar meer tijd voor nodig is? 

Bel dan naar 088 – 443 30 00 (op werkdagen van 8.30 tot 17.00 uur). 

We plannen dan een afspraak voor je in om een soa-test te laten doen. De afspraken zijn op maandagmiddag in Doetinchem of op woensdagmiddag in Apeldoorn.

Advies.chat
Sinds april 2017 is de Advies.chat online. Het doel van de advies.chat is je te helpen een verstandige keuze te maken op het gebied van soa-testen. 

Afspraak afzeggen
Heb je een afspraak gemaakt en kun je toch niet komen? Neem dan even contact met ons op.

Je kunt ons bellen tijdens de telefonische spreekuren (088 - 443 33 44) of bel het algemene nummer van de GGD: 088 - 443 30 00.

Geef je naam en geboortedatum door en vertel op welke locatie je de afspraak had.