Ongewenste seks

Ongewenste seks

Seks tegen je zin mag nooit. Ook niet als het alleen maar gaat om zoenen of strelen. Niemand mag dingen met jouw lichaam doen als jij dat niet wilt. Seks tegen je zin is een heel nare ervaring. Als je erover wilt praten of advies nodig hebt, bel dan voor meer informatie of voor het maken van een afspraak naar het dagelijkse telefonische spreekuur van de afdeling seksuele gezondheid van GGD Noord- en Oost-Gelderland.

Loverboys
Een loverboy doet alsof hij verliefd is op een meisje en verleidt haar. Maar intussen bedenkt hij een plan hoe hij haar in de prostitutie kan krijgen. Voor uitgebreide informatie over loverboys en hun werkwijze kun je het beste naar de sense.info gaan. Hier vind je ook adressen voor hulpverlening: www.sense.info/liefde-en-relaties/loverboys

Slachtoffer van loverboys?
Het is heel erg belangrijk om over je ervaringen te praten. Kies iemand die je vertrouwt of maak een afspraak via het telefonische spreekuur van GGD Noord- en Oost-Gelderland.

Ben jij zelf slachtoffer geworden van een loverboy, ken je iemand in je omgeving die het slachtoffer is van een loverboy of ken je een loverboy? Dan kun je bellen met het meldpunt loverboys en jeugdprostittutie: 0800 2000 (gratis, 24 uur per dag, 7 dagen in de week bereikbaar). Of kijk op de website van Veilig Thuis Noord Oost Gelderland.