Jongeren tot en met 24 jaar

Jongeren tot en met 24 jaar

Het spreekuur seksuele gezondheid (Sense) is bedoeld voor jongeren t/m 24 jaar die niet naar hun eigen huisarts kunnen of willen met vragen over seksualiteit. Jongeren kunnen op het spreekuur gratis en anoniem terecht voor alle vragen over seksualiteit en voor een soa-test. Als het nodig is, kunnen we je in contact brengen met de juiste hulpverlener.

Afspraak maken?
Wij hebben dagelijks telefonisch spreekuur. Een van onze medewerkers beantwoordt je vragen of maakt een afspraak voor je op het spreekuur in Apeldoorn, Doetinchem, Harderwijk of Warnsveld. 

De overheid heeft alle GGD-en richtlijnen gegeven over wie op de spreekuren seksuele gezondheid kunnen worden toegelaten. Onze medewerker stelt je daarom aan de telefoon een aantal vragen over je leeftijd en het gelopen seksuele risico. Klik hier om te lezen of het spreekuur ook voor jou is.

Hoe maak ik een afspraak?
Klik HIER om een afspraak te maken.

Speciale jongerenspreekuren
In Doetinchem en Apeldoorn zijn speciale jongerenspreekuren.
Klik hier voor meer informatie.

Afspraak afzeggen
Heb je een afspraak gemaakt en kun je toch niet komen? Neem dan even contact met ons op. Je kunt ons bellen tijdens een van de telefonische spreekuren (088 - 443 33 44) of bel het algemene nummer van de GGD: 088 - 443 30 00. Geef dan je naam en geboortedatum door en vertel op welke locatie je de afspraak had.