Gezond gewicht

Gezond gewicht

De GGD ondersteunt de gemeenten en lokale professionals bij de uitvoering van het thema gezond gewicht.

Wat doet de GGD rondom het thema gezond gewicht?

In Noord- en Oost-Gelderland werken verschillende gemeenten aan een gezonde(re) leefstijl voor de jeugd en hun ouders/verzorgers. De gemeenten doen dit samen met een scala aan samenwerkingspartners, waaronder de GGD. Vanuit de GGD zijn verschillende disciplines betrokken bij deze leefstijlprojecten; gezondheidsbevordering, epidemiologie, beleidsadvisering en jeugdgezondheidszorg.

Bekijk hier het totale GGD aanbod 'gezond gewicht'


Projecten in verschillende gemeenten

  • Achterhoek in Beweging, gezonde jeugd: 8 Achterhoekse gemeenten. Contactpersoon Josien ter Beek, Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..
  • Gewoon, Gezond Gewicht!: De gemeenten Apeldoorn, Brummen, Hattem, Lochem en Voorst.
    Contactpersoon Christien Pieterse, Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
  • Jongeren Op Gezond Gewicht: De 6 Noord-Veluwse gemeenten. Contactpersoon Christien Pieterse, Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
  • Simpel Fit!: voor de hele regio.
    Contactpersoon Myriam van Tol, Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.