Evaluatiebureau Publieke Gezondheid

Evaluatiebureau Publieke Gezondheid

Beleidsmakers in de Volksgezondheid staan voor de uitdaging om bij afnemende financiële ruimte antwoorden te vinden voor toenemende gezondheidsproblemen onder de bevolking. Dat vraagt om ingrijpende en verantwoorde keuzes. Het Evaluatiebureau Publieke Gezondheid is specialist in het verkrijgen van praktische informatie over de effectiviteit van beleid en interventies in de publieke gezondheid. Het Evaluatiebureau biedt beleidsmakers handvatten waarmee zij ingrijpende keuzes op verantwoorde wijze kunnen maken.

Het Evaluatiebureau maakt gemeenten sterker. Dat doet zij met kwalitatief hoogstaand evaluatieonderzoek naar het effect van beleid en interventies. Hiermee kunt u als beleidsmaker goede beslissingen nemen op het gebied van publieke gezondheid.
De medewerkers van het Evaluatiebureau zijn academisch geschoold, hebben zich gespecialiseerd in evaluatieonderzoek en vertegenwoordigen alle relevante disciplines. Tijdens evaluatieonderzoek maakt het Evaluatiebureau gebruik van eigen, lokale en (sub)regionale data. Bovendien werkt het Evaluatiebureau nauw samen met universiteiten. Onafhankelijkheid en betrouwbaarheid staat voorop. Dit merkt u aan een transparante werkwijze en korte lijnen met partners op academisch niveau.

Het Evaluatiebureau maakt gebruik van een combinatie van praktische onderzoeksmethoden. Omdat alle kennis in huis is, kan de klant volledig ontzorgd worden. Een heldere rapportage zorgt voor een begrijpelijk eindresultaat. Dit alles maakt dat het Evaluatiebureau efficiënt en verrassend betaalbaar te werk kan gaan.

Het Evaluatiebureau Publieke Gezondheid is een initiatief van Academische Werkplaats AGORA. Neemt u eens een kijkje op www.evaluatiebureau.nl om te lezen welke recente projecten het Evaluatiebureau heeft uitgevoerd en wat de ervaringen van klanten zijn.

www.evaluatiebureau.nl