Translate
×

Translate

Use Google to translate this website. We take no responsibility for the accuracy of the translation.

Als je sekswerker bent, heb je veel seksuele contacten. Daarmee is de kans op een soa groter. Laat je daarom minimaal twee keer per jaar controleren op seksueel overdraagbare aandoeningen (soa en hiv). GGD Noord-en Oost Gelderland heeft soa-spreekuren in Apeldoorn, Harderwijk, Warnsveld en Doetinchem waar je je gratis en anoniem kunt laten testen.

Meer weten over veilig werken, soa, testen en vaccineren?

WAT DOET DE GGD?

GGD Noord-en Oost Gelderland heeft speciale verpleegkundige zorg voor mannen en vrouwen die in de prostitutie of het erotisch entertainment werken. Bij hen kun je terecht met vragen over werk, gezondheid en seksualiteit. Ook komen zij op bezoek in clubs om voorlichting te geven over veilig werken en voor het uitvoeren van soa- testen en vaccinaties op locatie.

WANNEER IS EEN SOA-TEST NODIG?

  • Je vrijt veilig en je hebt geen risico's gelopen door bijvoorbeeld een klapper: laat je minimaal één keer in de zes maanden onderzoeken op hiv, syfilis, gonorroe en chlamydia.
  • Je hebt een klapper gehad of er is een condoom afgegleden: het advies is om je na twee weken een keer extra te laten onderzoeken.
  • Heb je klachten, die op een soa lijken? Maak dan direct een afspraak.

Afspraak maken

Bel of app naar 06-25644136 en laat je nummer achter. Dan bellen of appen we jou zo snel mogelijk voor een afspraak.

Je kunt ook op werkdagen van 8.30 tot 10.30 uur bellen naar 088 - 443 33 44 en direct een afspraak maken voor de locatie Apeldoorn, Doetinchem, Harderwijk of Warnsveld. 

VACCINEREN TEGEN HEPATITIS B.
Hepatitis B is een erg besmettelijk virus waar je een ernstige leverontsteking van kunt krijgen. Op www.sekswerk.info/nl vind je meer informatie. Ook kun je er makkelijk online een afspraak maken bij de GGD in jouw regio.

 

Combineer de hepatitisvaccinatie bij voorkeur met een soa-test. Maak hiervoor een telefonische afspraak via 088 - 44 333 44 of maak online een afspraak

Bekijk films van SoaAids Nederland

Bekijk de twee filmpjes van SoaAids Nederland over Hepatitis B vaccinatie voor sekswerkers:

Hieronder lees je informatie in Engels, Duits en Spaans

If sex is your work…
Wenn sex ihr beruf ist
Si el sexo es su trabajo