Word ook lid van het GGD-panel ‘NOG beter weten’!

Bij GGD Noord- en Oost-Gelderland (NOG) zetten wij ons in om de gezondheid van onze inwoners te beschermen en bevorderen. Dat kunnen wij niet zonder uw hulp. Daarom horen wij graag uw mening over belangrijke onderwerpen die met gezondheid te maken hebben! Helpt u ons?

Over het GGD-panel 
U kunt meedoen aan het panel als u 18 jaar of ouder bent. Als lid van het GGD-panel sturen wij u een paar keer per jaar een e-mail om een vragenlijst in te vullen. U beslist zelf per keer of u de vragenlijst invult. Het invullen van een vragenlijst kost u slechts 5-10 minuten tijd.
De vragen gaan telkens over een ander onderwerp dat met gezondheid te maken heeft. Na afloop van het onderzoek mailen wij u de resultaten. 
Wilt u niet meer meedoen? Dan kunt u zich op elk moment weer uitschrijven voor het panel.

button aanmelden ggd panel

Meedoen wordt beloond!
Iedere keer dat u meedoet aan een onderzoek maakt u kans op een VVV-bon ter waarde van € 25,00.

Uw gegevens zijn veilig
Als u meedoet aan het panel, vragen we u enkele gegevens in te vullen. Bijvoorbeeld uw geboortejaar en geslacht. Zo kunnen we bepaalde groepen uitnodigen voor een onderzoek. Uw gegevens worden alleen gebruikt voor het onderzoek en nooit zonder uw toestemming gedeeld met anderen. De GGD houdt zich aan de privacywetgeving. Dat betekent dat uw gegevens veilig zijn. 

Uitslagen