Werken bij de GGD

GGD Noord- en Oost-Gelderland is een aantrekkelijke werkgever met een dynamische werkomgeving. Wij bieden je volop mogelijkheden om je persoonlijk te ontwikkelen en investeren in de professionalisering van onze medewerkers.

Extra ondersteuning tijdens Covid-19

Vanwege de Covid-19 besmettingen zijn wij drukker dan normaal. Aan de hand van het aantal positieve besmettingen kan het zo zijn dat wij extra hulp goed kunnen gebruiken. Omdat de drukte sterk afhankelijk is van de ontwikkelingen m.b.t. Covid-19 hebben wij de planning van extra personeel uitbesteed aan Randstad. 

Sta jij open om ons in deze drukke periode te ondersteunen, heb je wellicht een medische achtergrond en ben je flexibel inzetbaar, solliciteer dan hier. Hierna zullen wij jouw sollicitatie in behandeling nemen.
Bij geschiktheid ontvang je van ons een aanmeldformulier. Na het invullen van het aanmeldformulier neemt Randstad contact met jou op.

Open sollicitatie

Zoek jij een baan als jeugdarts of -verpleegkundige? En is er geen openstaande vacature? Stuur dan een open sollicitatie via deze link.

Arts in opleiding (AIOS) bij de GGD

Wil je (profiel)arts M&G worden? GGD Noord- en Oost-Gelderland is erkend om artsen Maatschappij en Gezondheid op te leiden. Wij doen dit voor het profiel Jeugdgezondheidszorg, profiel Infectieziektebestrijding, profiel Forensische Geneeskunde en de opleiding arts Maatschappij & Gezondheid. Meer informatie

Werken bij GGD NOG

Privacyverklaring voor sollicitanten

Privacyverklaring voor sollicitanten van GGD Noord- en Oost- Gelderland (Verkort)

1. Wij verwerken jouw persoonsgegevens op een rechtmatige, zorgvuldige en transparante manier,
2. Wij verwerken jouw persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze verzameld zijn,
3. Wij verwerken niet meer persoonsgegevens dan noodzakelijk voor het doel van de verwerking,
4. Wij spannen ons in voor de juistheid en volledigheid van de verwerkte en te verwerken persoonsgegevens,
5. Wij bewaren persoonsgegevens niet langer dan noodzakelijk voor het doel van de verwerking,
6. Wij gaan vertrouwelijk om met persoonsgegevens en zorgen voor adequate beveiliging ervan.

Wij vinden het belangrijk om jou als sollicitant uitgebreid te informeren over onze privacyverklaring en vragen je deze informatie goed door te lezen.