Panel GGD 'NOG beter weten'

Translate
×

Translate

Use Google to translate this website. We take no responsibility for the accuracy of the translation.

Laat jouw mening horen over belangrijke onderwerpen die met gezondheid te maken hebben! Om te weten wat er speelt in de regio is ook jouw stem belangrijk. Het GGD panel beantwoordt vragen over bijvoorbeeld roken, buiten zijn, sociale media en nog veel meer. Help jij ons?

Over het panel 

Het panel van GGD NOG bestaat uit inwoners van de regio Noord- en Oost-Gelderland. Zij beantwoorden een paar keer per jaar online een aantal korte vragen over verschillende onderwerpen, maar altijd over gezondheid. Het invullen van een vragenlijst duurt niet lang, ongeveer 5-10 minuten. 

Impact corona meten

Behalve vragen over algemene gezondheid, meten we ook de effecten van de coronacrisis. Wat zijn de gevolgen voor de gezondheid en het welzijn van de bevolking? Hoe beleven de inwoners de maatregelen? Zien we een toename in eenzaamheid? Hoe staat het met de veerkracht onder de bevolking? Wordt er meer saamhorigheid ervaren? Is er behoefte aan extra hulp of ondersteuning?

Wij doen dit aan de hand van vragenlijstonderzoek onder leden van ons panel. Daarnaast zetten wij de vragenlijst ook uit via sociale media. Iedereen die in de regio Noord- en Oost-Gelderland woont en 18 jaar of ouder is kan meedoen. Het onderzoek is gestart in maart 2020 en wordt regelmatig herhaald. Daarnaast hebben we in mei 2020 de jeugd in regio Noord- en Oost-Gelderland bevraagd over hun welzijn en leefstijl tijdens coronatijd. 

Meedoen aan het panel

Je kunt meedoen aan het panel als je 18 jaar of ouder bent. Aanmelden kan via dit aanmeldformulier.
Iedere keer dat je meedoet aan een onderzoek maak je kans op een VVV-bon ter waarde van € 25,00.
Na afloop van het onderzoek mailen wij je de resultaten. Wil je niet meer meedoen? Dan kun je op elk moment weer uitschrijven voor het panel.

Je persoonsgegevens worden alleen gebruikt voor het onderzoek en nooit zonder jouw toestemming gedeeld met anderen. De GGD houdt zich aan de privacywetgeving. Dat betekent dat je gegevens veilig zijn.