Vanaf 12:01 alle test- en vaccinatielocaties in de regio weer geopend

Vanaf 12:01 alle test- en vaccinatielocaties in de regio weer geopend
Translate
×

Translate

Use Google to translate this website. We take no responsibility for the accuracy of the translation.
15-02-2021

Alle test- en vaccinatielocaties van de GGD Noord- en Oost-Gelderland zijn vanaf 12:01 weer geopend. Heeft u een afspraak gepland na 12:00? Dan kan deze gewoon doorgaan. 

Wie zich ongemakkelijk voelt om vandaag naar een test- of vaccinatielocatie te gaan wordt gevraagd contact op te nemen met het GGD call-centrum. Mocht het vanwege mogelijke lange wachttijden of andere omstandigheden niet lukken het call-centrum te bereiken, kan hierover ook later nog contact op worden genomen met de GGD. Niemand moet zich op verplicht voelen de straat op te gaan.

Tegelijkertijd willen wij er voor blijven zorgen dat mensen zich kunnen laten testen en dat beschikbaar vaccin zo snel mogelijk gebruikt wordt. 

U kunt bellen voor een nieuwe vaccinatieafspraak op een van onze locaties met het landelijk callcenter. Het callcenter is bereikbaar op: 0800-7070 (bereikbaar van 8.00 tot 20.00 uur, 7 dagen per week). 

Kom niet te vroeg voor vaccinatie afspraak
We doen er alles aan om op onze vaccinatielocaties te zorgen dat mensen comfortabel kunnen wachten. Het helpt als mensen niet te vroeg voor hun afspraak komen. Daarmee voorkomen we langere wachtrijen. Kom dus niet te vroeg! Ook als je later bent dan de afgesproken tijd, word je gewoon geholpen.