Testlocatie Winterswijk sluit, testlocatie in Groenlo gaat open

Testlocatie Winterswijk sluit, testlocatie in Groenlo gaat open
Translate
×

Translate

Use Google to translate this website. We take no responsibility for the accuracy of the translation.
11-10-2021

Op donderdag 21 oktober sluit onze testlocatie in Winterswijk aan de Tinbergenstraat. De testcapaciteit gaat vervolgens 1-op-1 over naar de nieuwe testlocatie in Groenlo. De nieuwe testlocatie is gevestigd in het gebouw van de voormalige voetbalclub ‘de Grolse Boys’, Beltrumseweg 3B.

De nieuwe testlocatie in Groenlo opent op vrijdag 22 oktober en is een walk-in testlocatie met parkeergelegenheid bij het gebouw. We testen dagelijks van 8.30 tot 21.30, net als op de andere locaties. Er worden 3 testlijnen ingericht waar iedereen met corona-gerelateerde klachten zich kan laten testen. De locatie in Winterswijk sluit op donderdag 21 oktober om 20.00. 

Gevaccineerd? Blijf testen!
Maak een afspraak als je klachten hebt die passen bij het coronavirus. Doe dit ook als je al gevaccineerd bent. Je hoeft niet te betalen voor de test. Let op: gebruik geen zelftest bij klachten. De uitslag van een zelftest is namelijk minder nauwkeurig.

Testlocaties in de regio
In Noord- en Oost-Gelderland zijn testlocaties in Apeldoorn, Elspeet, Groenlo, Harderwijk, Heerde, Wehl en Zutphen. Online kan een afspraak ingepland worden via coronatest.nl of bel naar 0800-1202.

In Apeldoorn kan je je laten testen op corona zonder afspraak van 08.30 tot 11.30.