Stoptober: Stoppen met roken in oktober

Stoptober: Stoppen met roken in oktober
Translate
×

Translate

Use Google to translate this website. We take no responsibility for the accuracy of the translation.
17-08-2020

Met z’n allen 28 dagen stoppen met roken? Dat kan met Stoptober!

Rook jij en wil je stoppen? Doe dan mee aan Stoptober. Stoptober geeft je op allerlei manieren steun om het vol te houden. Daardoor is de kans dat je blijvend stopt met roken wel 5x groter! De landelijke kick-off van Stoptober is op donderdag 3 september. Vanaf 1 oktober start de actie. In de afgelopen jaren zijn al honderdduizenden rokers tijdens Stoptober gestopt met roken. Zij hebben bewezen dat Stoptober werkt!

Stoppen met roken doe je niet alleen

Voor deelnemers aan Stoptober is er een speciale Stoptober-app (gratis). In deze app lees je wat stoppen met roken betekent voor je gezondheid en vind je tips. Ook heeft de app een groepsfunctie, zodat je steun kan krijgen van bijvoorbeeld je voetbalteam, je buren of van je collega’s. Via social media (Facebook, Twitter, Instagram) blijf je op de hoogte en kun je ervaringen met andere stoppers delen. Ook kun je een gratis Stoptober Magazine ophalen bij het Kruidvat; een blad vol inspiratie en steun tijdens Stoptober!

Stoptoberhuis

Dit jaar organiseert Stoptober het Stoptoberhuis helemaal ‘Coronaproof’, met 25 in plaats van 50 mensen. De eerste 5 dagen van oktober sluiten deze stoppers zich vrijwillig dag en nacht in het Stoptoberhuis in Vinkeveen op. Ze krijgen daar deskundige begeleiding bij het stoppen met roken. Het Stoptoberhuis is te volgen via Stoptobertv.

Lijkt het jou een uitdaging om in het Stoptoberhuis te gaan? Je kunt je hiervoor aanmelden op de website. Bij de aanmelding kun je een filmpje insturen waarin je jouw motivatie geeft. Uit alle filmpjes worden 25 mensen gekozen die mogen deelnemen.

Meedoen aan Stoptober

Vanaf 3 september kun je je inschrijven via de website Je kunt dan gebruik maken van alle steun die Stoptober je te bieden heeft. De Stoptober-app kun je vanaf 28 september downloaden. De niet roken-reis start vervolgens op 1 oktober.

Stoptober voor bedrijven

Stoptober heeft ook een speciaal aanbod voor bedrijven en organisaties die stoppen met roken bij hun medewerkers onder de aandacht willen brengen. Zij kunnen via de bedrijvenpagina promotiematerialen bestellen en trainingen aanvragen. Wil jouw bedrijf advies op maat? Neem dan contact op met de Gezonde Werkvloer adviseur (gwa@nogfitterenvitaler.nl).