Onderzoek impact coronabesmetting

Onderzoek impact coronabesmetting
Translate
×

Translate

Use Google to translate this website. We take no responsibility for the accuracy of the translation.
09-12-2020

In week 49 is een onderzoek van start gegaan naar de impact van een besmetting met het coronavirus. Elke week wordt er een vragenlijst gestuurd naar inwoners van Noord- en Oost-Gelderland die recent positief getest zijn op het coronavirus.

Het doel van dit onderzoek is om het welzijn en de gezondheid van besmette personen te monitoren. De ervaringen van personen die positief getest zijn kunnen bijdragen aan inzicht in het proces rondom testen en eventuele nazorg die nodig blijkt te zijn.

Deelname aan dit onderzoek is geheel vrijwillig. De vragenlijst wordt afgenomen via het programma Enalyzer. Deze partij werkt volgens de Europese privacywetgeving. Het waarborgen van veiligheid en gegevensbescherming is vastgelegd in een verwerkersovereenkomst, antwoorden en gegevens van personen worden anoniem en vertrouwelijk verwerkt. Zie hiervoor ook onze privacyverklaring.

Heeft u vragen naar aanleiding van dit onderzoek? U kunt dan contact opnemen met Eline van ’t Hoff door een mail te sturen naar onderzoek@ggdnog.nl.