Nieuw: GGDBeroepsvaccinaties.nl

Nieuw: GGDBeroepsvaccinaties.nl
Translate
×

Translate

Use Google to translate this website. We take no responsibility for the accuracy of the translation.
19-10-2021

De website GGDBeroepsvaccinaties.nl is live! Werknemers, studenten, werkgevers en opleidingsinstituten kunnen nu online een afspraak maken of offerte aanvragen. Deze nieuwe website zorgt voor een betere zichtbaarheid en vindbaarheid van de GGD. Vooral voor beroepsgroepen die risico lopen om besmet te raken met een infectieziekte tijdens hun werk. De nieuwe website is een initiatief van 23 GGD’en aangesloten bij Platform GGDReisvaccinaties.

Op de website kun je zien welke risico’s je loopt op je werk, en welke vaccinaties we aanraden. Risicogroepen zijn onder meer medewerkers in de zorg en kinderopvang, vuilnisophaaldienst, schoonmaak, politie, ambulance pedicures. Werknemers en studenten kunnen via de website online een afspraak maken. De werkgever/opleiding betaalt meestal de vaccinaties. Werkgevers en opleidingsinstituten kunnen via een webformulier een offerte aanvragen. De GGD in de regio van het bedrijf neemt dan contact op om de offerte verder door te spreken.

Als werkgever ben je verplicht om werknemers tegen risico’s van infectieziekten te beschermen. Daarmee vervul je je zorgplicht als goede werkgever en optimaliseer je de inzet van je werknemers.

Naast inhoudelijke informatie kun je op de website ook de tarieven vinden. En doorklikken naar de andere websites die het Platform GGDReisvaccinaties beheert.

Meer weten? -> GGDBeroepsvaccinatie.nl