Heb ik hiv?
Translate
×

Translate

Use Google to translate this website. We take no responsibility for the accuracy of the translation.
16-12-2019

Mannen die seks hebben met mannen lopen een groter risico op hiv. Binnen twee weken tot drie maanden na een infectie met hiv doen zich vaak bepaalde symptomen voor. We noemen dit een acute hiv-infectie. Directe behandeling in deze beginnende fase biedt grote gezondheidsvoordelen. Maar de symptomen zijn niet altijd even duidelijk.

Symptomencheck
Om te helpen bepalen of je misschien nu een beginnende hiv-infectie doormaakt is de Symptomencheck ontwikkeld. De Symptomencheck is een checklist om in te schatten of je op basis van recente onbeschermde anale seks een grotere kans hebt dat je nu een acute hiv-infectie hebt. De Symptomencheck biedt geen garantie en het blijft altijd belangrijk je regelmatig te laten testen op hiv en andere soa’s.
Doe de Symptomencheck

Geeft de Symptomencheck aan dat jij je zo snel mogelijk moet laten testen op hiv, bel dan voor een afspraak: 088 - 443 33 44. Geef duidelijk aan dat je volgens de symptomencheck mogelijk een acute/beginnende hiv-infectie hebt. Het kan zijn dat de GGD-medewerker aanvullende vragen stelt.