Gele boekje
Translate
×

Translate

Use Google to translate this website. We take no responsibility for the accuracy of the translation.
26-07-2021

Wij raden aan om de registratiekaart die je krijgt op de vaccinatielocatie in te vouwen in het Gele Boekje. Op verzoek is het mogelijk om bij ons na de vaccinatie deze in het Gele Boekje te laten bijschrijven met een stempel.

Let op: wij kunnen alleen een aantekening in het Gele Boekje zetten voor mensen die bij de GGD Noord- en Oost Gelderland zijn gevaccineerd.  


Waar kan je je coronavaccinatie laten bijschrijven in je Gele Boekje?

  • Moet je nog voor een coronavaccinatie naar een locatie van GGD Noord- en Oost-Gelderland? Neem dan je Gele Boekje mee en dan worden je vaccinaties op de vaccinatielocatie geregistreerd.  
  • Ben je gevaccineerd door de GGD in deze regio? Dan kan je tussen 08.00 en 19.30 langskomen bij een van onze vaccinatielocaties voor een stempel in je Gele Boekje.
  • Je kan géén stempel halen op GGD kantoren. 


Neem dit mee naar de afspraak:
 

  • Gele Boekje
  • Registratiekaart van de vaccinatie
  • Je ID-kaart, paspoort of rijbewijs

Gele boekje kopen
Het Gele Boekje is niet bij de GGD te koop. Op deze website kunt u het Gele Boekje aanschaffen. 

Aantekening Gele Boekje niet noodzakelijk

Een aantekening van je coronavaccinatie in het Gele Boekje is niet verplicht. Het is niet noodzakelijk om een geel boekje te kopen. Het Gele Boekje heeft, net als de registratiebrief die je op de vaccinatielocatie krijgt, geen status als officieel vaccinatiebewijs voor COVID-19.

Je kan zelf je coronaregistratie bekijken op www.coronatest.nl (klik op 'Mijn vaccinatiegegevens inzien'). Als je inlogt met je DigiD kan je je openstaande en afgeronde afspraken zien. Let op: deze gegevens zijn alleen zichtbaar als je bij de GGD bent gevaccineerd. Als je door de huisarts, werkgever of een zorginstelling bent gevaccineerd, dan zijn zij verantwoordelijk voor het doorgeven van de gegevens aan het RIVM.

Het Digitaal Corona Certificaat (DCC) kan sinds 24 juni worden aangevraagd in de CoronaCheck-app. Bekijk hier alle informatie daarover.