Aantekening in Gele boekje nu op meerdere locaties mogelijk

Aantekening in Gele boekje nu op meerdere locaties mogelijk
Translate
×

Translate

Use Google to translate this website. We take no responsibility for the accuracy of the translation.
07-06-2021

Sinds vrijdag 4 juni kunnen mensen die bij de GGD zijn gevaccineerd ook een aantekening in het Gele Boekje ontvangen op meerdere locaties in onze regio. Let op: wij kunnen alleen een aantekening in het Gele Boekje zetten voor mensen die bij de GGD zijn gevaccineerd.  


Op verzoek bijschrijven in het Gele Boekje

Wij raden aan om de registratiekaart die je krijgt op de vaccinatielocatie in te vouwen in het Gele Boekje. Op verzoek is het mogelijk om bij ons na de vaccinatie deze in het Gele Boekje te laten bijschrijven. Ben je bij de GGD gevaccineerd, dan kun je hiervoor naar één van onze locaties komen om de aantekening alsnog te krijgen.

4 mogelijkheden om je coronavaccinatie bij te laten schrijven in je Gele Boekje

 • Moet je nog voor je 2e vaccinatie naar een locatie van GGD Noord- en Oost-Gelderland? Neem dan je Gele Boekje mee en dan wordt de 1e en de 2e vaccinatie op de vaccinatielocatie geregistreerd.  
 • Ben je gevaccineerd door de GGD? Dan kan je tussen 08.00 en 20.00 langskomen bij een van onze vaccinatielocaties voor een aantekening in je Gele Boekje.
 • Ben je gevaccineerd door de GGD? Dan kan je ook je vaccinatie laten registreren in je Gele Boekje op ons kantoor aan de Rijksstraatweg 65 in Warnsveld tijdens de vrije inloop op dinsdagen tussen 14.00 en 17.00 en donderdagen tussen 17.00 en 20.00 uur.
 • Je kan ook langskomen op één van onze locaties waar wij de reizigersvaccinaties regelen. Bekijk hieronder wanneer je per locatie terecht kunt. 
  • Doetinchem - Kruisbergseweg 47
   Vrije inloop op 22 juni van 17.00 – 17.30
  • Harderwijk - Oosteinde 17
   Vrije inloop op 24 juni van 13.00 tot 13.45

Neem dit mee naar de afspraak: 

 • Gele Boekje
 • Registratiekaart van de vaccinatie
 • Je ID-kaart, paspoort of rijbewijs

Gele boekje kopen
Het Gele Boekje is niet bij de GGD te koop. Op deze website kunt u het Gele Boekje aanschaffen. 

Aantekening Gele Boekje niet noodzakelijk

Een aantekening van je coronavaccinatie in het Gele Boekje is niet verplicht. Het is niet noodzakelijk om een geel boekje te kopen. Het Gele Boekje heeft, net als de registratiebrief die je op de vaccinatielocatie krijgt, geen status als officieel vaccinatiebewijs voor COVID-19.
VWS werkt aan een fraudebestending vaccinatiebewijs voor álle Nederlanders als onderdeel van het Digitaal Groen Certificaat dat op Europees niveau wordt ontwikkeld. Het Gele Boekje voldoet niet aan deze eisen en heeft geen status als officieel vaccinatiebewijs in het kader van de coronavaccinaties vanuit de Rijksoverheid, ook niet als de registratiekaart wordt bijgevoegd. Het Gele Boekje heeft ook geen status in Nederland in het kader van de COVID19-vaccinaties voor reizigers die willen/moeten reizen. Kijk hier voor meer informatie.
Ook een vaccinatieregistratie bij Mijn RIVM geldt niet als officieel vaccinatiebewijs en is niet noodzakelijk. Het toekomstige coronapaspoort wordt namelijk niet via de informatie uit Mijn RIVM geregeld.