30 dagen geen alcohol: doe ook mee!

30 dagen geen alcohol: doe ook mee!
Translate
×

Translate

Use Google to translate this website. We take no responsibility for the accuracy of the translation.
14-11-2019

Drink jij weleens alcohol? En ben je benieuwd wat er gebeurt als je daar even mee stopt? Doe dan op 1 januari 2020 mee aan IkPas.

Veel mensen drinken alcohol. Op feestjes, na het sporten, tijdens het eten, na het werk of voor het slapen gaan. Misschien vind je het gezellig, drink je omdat je stress hebt of omdat je je eenzaam voelt. Alcohol drinken is voor veel mensen een gewoonte geworden, waar ze niet meer zo vaak bij stilstaan.

Maar wist je ook dat (tijdelijk) stoppen met alcohol veel voordelen heeft?
• Het scheelt geld
• Je voelt je fitter; geen 'kater' meer de volgende dag
• Je slaapt beter door
• Je kunt altijd autorijden, ook na een feestje

Ervaar zelf welke voordelen IkPas voor jou heeft. Doe op 1 januari ook mee!

Ondersteuning
Inschrijven kan op ikpas.nl. Daarnaast is er een IkPas app die je ondersteunt en kun je terecht op Facebook, Twitter en Instagram voor ondersteuning.

Na inschrijving kun je via een persoonlijke online omgeving of de app gratis advies krijgen van een IkPas coach en nieuwsbrieven met tips ontvangen. Zo helpt IkPas jou om het 30 dagen vol te houden! Ga jij de uitdaging ook aan? Kijk dan op ikpas.nl voor meer informatie.

Meer nodig?
Maak jij je zorgen over jouw drankgebruik of het drankgebruik van iemand in jouw omgeving? En wil je er eens met een professional over praten? Neem dan contact op met Evelien Meijer van Tactus (e.meijer@tactus.nl, 06 - 22 52 94 15).