Prijswinnaars Kindermonitor bekend

Prijswinnaars Kindermonitor bekend

Afgelopen najaar kregen (bijna) alle ouders van 0-12 jarige kinderen in de regio Noord- en Oost-Gelderland een uitnodiging om mee te doen aan de Kindermonitor. Meer dan 12.000 ouders uit de regio vulden de vragenlijst in. Wij zijn blij dat zoveel ouders de moeite namen om mee te doen aan het onderzoek!

Onder de deelnemers zijn 10 cadeaubonnen ter waarde van €100,- verloot.

De winnaars zijn: Stefanie Loevering uit Halle, Annelieke Kolkman uit Apeldoorn, Sanne Verhoek Kemper uit Apeldoorn, Eline Gerrits-Groothuis uit Epe, Daisy Borgonje uit Twello, Marije Nijland uit Doetinchem, Remco vd Woude uit Lochem, Simone Hijink uit Winterswijk, Marije Kettelarij uit Winterswijk en Esther Kelder uit Apeldoorn.

Alle winnaars zijn inmiddels op de hoogte en hebben hun cadeaubon (voor speelgoed of pretpark) ontvangen. Wij feliciteren hen nogmaals van harte met hun prijs.

Resultaten
We hopen in mei 2018 de resultaten van de Kindermonitor naar buiten te brengen. Met die resultaten kunnen de gemeenten hun jeugd(gezondheids)beleid en activiteiten beter laten aansluiten bij de behoeften en vragen van ouders en kinderen. Ook de GGD, het CJG en de organisaties voor jeugdgezondheidszorg kunnen hierdoor de hulp aan ouders en kinderen verbeteren.

Meer informatie
Meer informatie over de Kindermonitor leest u hier.