Kinddossier Achterhoek en Midden IJssel/Oost-Veluwe

Translate
×

Translate

Use Google to translate this website. We take no responsibility for the accuracy of the translation.

Mijn Kinddossier is het online ouderportaal voor de jeugdgezondheid van de GGD Noord- en Oost-Gelderland (GGD) en gemeenten uit de Achterhoek (Aalten, Berkelland, Bronckhorst, Doetinchem, Montferland, Oost-Gelre, Oude-IJsselstreek en Winterswijk) en Midden-IJssel Oost-Veluwe (Brummen, Epe, Hattem, Heerde, Lochem, Voorst en Zutphen). Dat betekent dat ouders uit deze gemeenten van kinderen tot 5 jaar toegang hebben.

Wat vindt u in Mijn Kinddossier?

  • Afspraken die zijn gemaakt
  • Adviezen die de jeugdverpleegkundige of de jeugdarts geeft
  • Groeidiagrammen en het vaccinatieschema van uw kind
  • Enkele folders en links naar websites van de GGD en andere organisaties
  • Opvoedtips

Inloggen in Mijn Kinddossier

Als u de volgende 3 stappen volgt, dan kunt u inloggen.

  1. Ga naar Mijn Kinddossier
  2. Log in met uw DigiD
  3. Als u bent ingelogd, vindt u onder het tabblad ‘Mijn Kind’ de gegevens van uw kind(eren).

Voor de eerste keer inloggen?

Logt u voor de eerste keer in op Mijn Kinddossier? Controleer dan uw contactgegevens. Om goed gebruik te kunnen maken van Mijn Kinddossier moeten het e-mailadres en telefoonnummer juist zijn. Pas het daarom gelijk aan als het niet klopt.

Wie heeft toegang tot Mijn Kinddossier?

Mijn Kinddossier is alleen toegankelijk voor u als ouder/verzorger (via DigiD) en de GGD, team Jeugdgezondheid. Andere zorgverleners kunnen NIET in dit dossier. Het wel of geen toegang verlenen is gebaseerd op het ouderlijk gezag. Wilt u meer informatie over ouder gezag, kijkt u dan op: https://www.rijksoverheid.nl/onderwerpen/ouderlijk-gezag.

Vragen?

Heeft u vragen of wilt u géén gebruik maken van Mijn Kinddossier? Neem dan contact op met de afdeling jeugdgezondheid van de GGD: 088 - 443 31 00 (elke werkdag 8.00-12.00 uur) of jgz@ggdnog.nl.