Translate
×

Translate

Use Google to translate this website. We take no responsibility for the accuracy of the translation.

Elke GGD – dat zijn er 25 in Nederland – zorgt voor een vaccinatielocatie. Je kunt zelf kiezen waar je je laat vaccineren. Dit kan ook in een andere plaats (andere GGD-regio), bijvoorbeeld omdat je daar dichterbij woont of werkt.

Elke vaccinatielocatie van de GGD Noord- en Oost-Gelderland is maandag t/m zaterdag geopend van 08.00 - 19.30 uur. Let op: in week 44 zijn de vaste locaties geopend van 11:00-19:30 van maandag t/m zaterdag.

Op www.prikkenzonderafspraak.nl vind je alle GGD-vaccinatielocaties in Nederland waar je zonder afspraak terecht kan voor je vaccinatie. Dit zijn zowel vaste als tijdelijke en/of mobiele locaties zoals prikbussen.  

  • Je hebt geen afspraak nodig, je kan gewoon binnenlopen.
  • Deze vrije inloop is mogelijk voor 1e én 2e prik. Let erop dat er 3 weken (21 dagen) tussen de 1e en 2e prik zitten. Ben je gevaccineerd met Moderna? Dan is er een interval van 4 weken (28 dagen). 
  • Je wordt gevaccineerd met het Pfizer-vaccin. In oktober kan je op donderdag, vrijdag en zaterdag van 16.00 tot 19.30 ervoor kiezen om met Janssen gevaccineerd te worden. 
  • Neem je ID-bewijs en mondkapje mee. 
  • Bekijk wanneer we met onze vaccinatietour door de regio in jouw buurt langskomen.

De vaste vaccinatielocaties in Noord- en Oost-Gelderland: 

Apeldoorn

Test- en vaccinatielocatie
Laan van het Omniversum 16  

Wehl

Test- en vaccinatielocatie
Argonstraat 4

3e prik voor patiënten met gecompromitteerd immuunsysteem

Deze groep ontvangt vanaf 6 oktober een uitnodiging van de medisch specialist. Na ontvangst van de uitnodiging kunt u een afspraak maken op onze vaste vaccinatielocaties in Wehl en Apeldoorn. In de uitnodigingsbrief staat een speciaal telefoonnummer en een code waarmee de afspraak gemaakt kan worden.

Zodra u de brief ontvangen heeft, kunt u ook zonder afspraak langskomen op onze vaste vaccinatielocaties in Wehl en Apeldoorn of bij een mobiel team.

Neem de uitnodigingsbrief, uw legitimatiebewijs en een mondkapje mee naar de vaccinatielocatie.