Translate
×

Translate

Use Google to translate this website. We take no responsibility for the accuracy of the translation.

Het doel van bron- en contactonderzoek is om de contacten van iemand met corona in kaart te brengen. Hierbij gaat het om alle contacten vanaf 2 dagen vóór de start van de klachten tot nu.

De contacten worden onderverdeeld in 3 groepen:

  1. huisgenoten
  2. nauwe contacten
  3. overige contacten

Vanaf 19 april 2022 gelden voor alle bovengenoemde groepen dezelfde quarantaine - en isolatiemaatregelen. Wat je moet doen als huisgenoot, nauw contact of overig contact van iemand met corona, lees je in de informatiebrief van het LCI | RIVM.  

Coronabesmetting

Is jouw testuitslag positief of ben je in (nauw) contact geweest met iemand met corona? Door op onderstaande links te klikken, wordt je doorverwezen naar de website vragen.coronatest.nl/coronabesmetting.

Ga direct naar:

Beveiligde mail voor bron- en contactonderzoek

Wij sturen mensen die positief zijn getest op corona een beveiligde e-mail met informatie, onder meer voor bron- en contactonderzoek. Hiermee weten positief geteste mensen sneller wat ze moeten doen. Bijvoorbeeld over in isolatie gaan en het informeren van hun contacten.

Deze mail kun je gewoon openen en is geen spam. Lees in het nieuwsbericht van GGD GHOR Nederland waarom je deze mail ontvangt en wat je moet doen.