Elly - Medewerker P&O

Ik ben beheersmatig en houd van zekerheid. Daarom past de salarisadministratie ook heel goed bij mij. Ik werk met gevoelige informatie en daar moet je integer mee omgaan.

Samen met een collega verzorg ik de administratie voor de personeelsadviseurs. Ik ben niet alleen verantwoordelijk voor de salarisadministratie, maar ik beheer ook alle personeelsdossiers. Dat is heel leuk, want op die manier volg ik de carrières van onze medewerkers. De één krijgt urenuitbreiding, de ander gaat met zwangerschapsverlof en weer een ander stopt met werken. Zo blijf je op de hoogte van wat er speelt binnen de organisatie.

Ik werk in een gezellig team met verschillende persoonlijkheden die allemaal hun eigen aanpak hebben. Maar iedereen heeft zijn plek gevonden. Er is veel belangstelling voor elkaar. Het ene moment drinken we gezellig koffie en praten we over privézaken en het volgende moment is iedereen weer hard aan het werk. Dat vind ik heel plezierig.

De GGD is een flexibele organisatie. In overleg is hier veel mogelijk. Als je bijvoorbeeld 's ochtends om zeven uur wilt beginnen, is dat geen probleem. In het kader van 'Het Nieuwe Samenwerken' gaan we steeds meer naar variabele werktijden en thuiswerkplekken toe. Ik ben benieuwd hoe zich dat in de toekomst gaat ontwikkelen. Ik vind het leuk om daar deel van uit te maken.